Verzenden voor een vast laag tarief van 3,95 en levering binnen 3 werkdagen in NL

Uitverkocht

Chakra edelsteen ketting

€ 22,50
Uitverkocht
Uitverkocht

Chakra edelsteen ketting

€ 22,50

Prachtige ketting met de chakra edelstenen. De edelstenen zijn doorboord met hanger.

Edelstenen

Lapis lazuli

groen aventurein

rozenkwarts

amethist

bergkristal

carneool

rode jaspis

 

Aanvullende informatie

Chakra-stenen zijn helende kristallen die een specifieke trilling en kleur hebben. Alle chakra's hebben specifieke kleuren die kunnen worden gebruikt om ze te genezen, evenals specifieke geluidstrillingen. Heb je specifieke chakra-stenen gebruikt om een ​​helende werking te creëren in individuele chakra's? Hoewel we normaal gesproken over slechts zeven chakra's spreken, bestaat het menselijke energieveld uit duizenden kleine chakra's naast de grote zeven. Hoewel de meeste stenen met een specifieke kleur de steen zijn voor het genezen van een bepaald chakra, kunnen sommige stenen worden gebruikt om meer dan één chakra te genezen.

 

Er zijn veel helende kristallen die u kunt gebruiken om elk van de chakra's te helpen, en verschillende stenen kunnen bijzonder krachtig zijn om u op verschillende manieren te helpen genezen. Er is een breed scala aan genezende eigenschappen die betrekking hebben op verschillende stenen en de dingen waarvan bekend is dat ze deze verhelpen. Als je weet welke gezondheidsproblemen worden genezen door de verschillende kristallen die je hebt, zul je in staat zijn persoonlijke verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen genezing.

 

In de onderstaande blog staan de chakra's vermeld, dit zijn de zeven belangrijkste chakra's . Deze etherische chakra's zijn de zielenster boven en de aardester beneden, plus de thymus of hogere hartchakra. Chakra's zijn energiedraaikolken die in het etherische lichaam bestaan ​​en levensenergie naar het lichaam overbrengen. Elk chakra regelt specifieke lichaamsfuncties van de organen in het lichaam dichtbij het gebied waar ze zich bevinden. Als je niet zeker weet waar elk chakra in het lichaam zich bevindt, zal de blog over de betekenissen van de chakra's je meer details geven.